Tutustuminen

Tutustumiskäynti Kulturhus Björkbodan 110-vuotta vanhaan kansakouluun tarjoaa ryhmälle kurkistuksen talon historiaa ja maistiaiset KUBUn uudesta elämästä. Kierrämme yhdessä talon luokat, salit ja piilopaikat, tutustumme uuteen toimintaan ja nautimme kahvit/teet ja huikopalan.

Pikkupuuha

Edellämainitun kiertokäynnin jälkeen pääsemme itse asiaan eli oppimaan tai kokeilemaan jotain uutta. Ryhmä voi valita yhden puuhan tarjonnastamme. Opastamme alkuun ja juhlimme lopputulokset. Listaus eri puuhistamme alla.

Päivän puuha

Koko päivä KUBUssa sisältää kiertokäynnin lisäksi haluamanne puuhat. Jokainen puuha kestää alle tunnin ja välissä nautimme lounaan. Päivän puuhassa yksi osuus voi olla opastettu työpaja, jossa oppaamme on mukananne koko työpajan ajan ja antaa vihkiytyneet vinkit jatkoon.

Virkistyspäivä

Firmapuuha on mukava tapa yhdistää kokouksen alkuun tai päätteeksi rentouttavaa tai aktivoivaa puuhaa. Meiltä saatte kokoustilat isommallekin ryhmälle ja haluamanne puuhaohjelman. Firmapuuhat räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin.

Printtipuuha

Monotypia, gellipainanta, syanotypia ja serigrafia. Teemme KUBUssa paljon luovaa kuvan tekemistä ja nyt voit sinäkin. Monotypiakokeilut onnistuvat vaikka puolessa tunnissa, serigrafiaan kannattaa varata tunti.

Sporttipuuha

Liikuntasalimme on pieni, mutta sympaattinen. Siellä mahtuu mainiosti kilvoittelemaan muutaman erikoisen urheilun äärellä. Kolmen lajin mini-olympiadit sisältävät rundpingiksen, shufflebagin ja sokko-koriksen. Sopii mainiosti myös perheelle.

Gamer-puuha

KUBUsta löytyy niin retro-pelikonsoleita kuin MAME-kabinettikin. Kokeile vetää pohjat Donkey Kongissa tai kokeile kokeellisempia pelejämme.

Pelipuuha

KUBUssa on laaja valikoina lautapelejä, niin klassikoita kuin uutuuksiakin. Kerro mikä pelityyppi kiinnostaa ja suosittelemme ja autamme alkuun. Lyhimmät pelit pelaat vartissa, strategisempaan mittelöön kannattaa varata useampi tunti.

Synapuuha

Tee biisi. Biitti tai ambientti tai pörinä, meidän studiosta löydät analogisia ja digitaalisia vekottimia äänikokeiluihisi. Et tarvitse aiempaa osaamista, ota kaveri mukaan ja varaa ainakin puolituntia. Musan saat mukaasi.

Craft-puuha

KUBUssa käy paljon artesaaneja, joista jokainen on taitaja omalla alallaan. Kokeile esimerkiksi kynttilän valamista perinteisellä kastomenetelmällä. Kädentaitotyöpajat järjestetään, kun ryhmä tulee täyteen. Seuraa instaamme tai laita viestiä.

Fix-puuha

Lähipiiristämme löytyy osaajia niin pienten kodinkonevikojen korjaamiseen, digilaiteongelmiin kuin vanhan ikkunan entisöintiin. Korjaustyöpajoja järjestetään kun ryhmä tulee täyteen, eli seuraa instaamme tai laita viestiä.