Synth Camp

16.–18.6.2023

Kesäleiri elektronisen musiikin värkkäilyyn, pöristelyyn ja syntetisaattoreiden fiilistelyyn. Ensimmäinen Synth Camp järjestetään Kulturhus Björkbodassa 16.-18.6.2023. Viikonlopun mittainen pienimuotoinen kokoontuminen LAN-party hengessä, eli tuo vekottimesi vanhan koulun juhlasaliin, tarjolla töpseli, tarvittaessa synkka ja kanava mikseriin. Tapahtuma on vapaamuotoinen, keksitään ohjelma yhdessä, esimerkiksi näin: Perjantaina kasaillaan ja patchaillaan, lauantaina pöristelllään, kolvaillaan ja koodataan, sunnuntaina hengaillaan. Sunnuntaina voimme avata salin ovet myös muillekin uteliaille.

Kulturhus Björkboda info:
https://kubu.fi/info/
https://photos.app.goo.gl/kvFepkq26LQXQb9aA

Kemiönsaaren vierailuinfo
https://visitkimitoon.fi/

Lisätietoja ohjelmasta:
ville.hyvonen@gmail.com

Lisätietoja paikasta:
tuomo@kubu.fi

Ilmoittautumiset tänne:
https://docs.google.com/…/1qgB…/edit…

Mitä maksaa?
20€ oma pöytä töpselillä pe-su, muuten ilmainen.

Voiko majoittua?
Teltta / matkailuauto pihalle tai tarkista tarjonta lähialueilta. Koulussa on vessat ja suihkut. Myös koululle pyritään järjestämään muutama huone majoitukseen.

Pääseekö julkisilla?
Turusta ja Helsingistä bussi Taalintehtaalle, ulos Björkbodan kohdalla, Kemiön ja Taalintehtaan puolivälissä, koululle 200m kävely.

Lähin kauppa?
Genböle K-market Kiva, 3km

Ruokaa, juomaa?
Kahvila päiväsaikaan. Omat eväät, koulun keittiötä voi käyttää kahvila-aikojoen ulkopuolella. Järjestetään ainakin club matea myyntiin itsepalvelukioskiin.

Saako myydä?
Kaikki aiheeseen liittyvä tervetullutta.

Onko PA, urkuharmoni, puolapuut, liitutaulu, keskusradio?
On, kaksi, on, monta, on mutta vaatii häkkäyksen

Onko swagia?
Tottakai, mut DIY.